NATURE COOKTA SZÓDABIKARBÓNA: A sütőpor egy háziasszony számára sem ismeretlen, azt azonban kevesen tudják, hogy fő alkotó elemét, a szódabikarbónát milyen régóta, és mennyi dologra használták őseink. Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag. A fehér, kristályos szemcséjű anyaggal a leggyakrabban finomított por formában találkozunk. Beépítése a mindennapi étkezésünkbe több szempontból is jótékony hatású. Hogy miért is? Alapvetően a szódabikarbóna a nátrium-hidrogén-karbonát elnevezésű vegyület köznapi neve, melynek legjellemzőbb tulajdonsága, hogy képes szabályozni környezete pH-ját. Amellett, hogy úgynevezett pH semlegesítő hatása van (tehát mind lúgos, mind savas környezettel érintkezve, a semleges állapot visszaállítására törekszik), képes a pufferolásra is, vagyis a pH változások lassítására. A Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna ezen tulajdonságai miatt természetes megoldást jelenthet a gyomorbántalmak megszüntetésére. Gyomorégés, savtúltengés esetén, oldjunk fel egy kiskanál szódabikarbónát egy pohár folyadékban, az oldat elfogyasztása után természetesen áll vissza gyomrunk PH értéke.
A táplálék-kiegészítők nem minősülnek gyógyszernek, és nem tulajdonítható gyógyhatás nekik, sem a termékek leírásában sem cikkeinkben, kivéve az engedélyezett és alátámasztott állításokat. A táplálék-kiegészítők fogyasztása nem pótolja az orvosi kezelést, így bármilyen betegség vagy panasz esetén javasolt orvoshoz fordulni.
Termékeink prémium minőségűek, GMP és GAP tanusítványokkal rendelkeznek, az OGYÉI is notifikálta őket.