A himalája só nemcsak szép rózsaszín kristályaival tűnik ki, hanem jótékony hatásaival is meghódította a természetes egészség híveit.
Eredete: Pakisztán sóbányáiból származik, több millió éves, ősi tengerből kivált só.
Tiszta összetétel: nem finomított, nem tartalmaz adalékanyagokat, így sokak szerint "természetesebb" alternatíva a hagyományos konyhasóval szemben.
Ásványi anyagokban gazdag: Több mint 80 nyomelemet tartalmaz – például kalciumot, magnéziumot, káliumot –, amik színezetét is adják.
Felhasználás: Nemcsak főzéshez használják, hanem fürdősóként is, lazító, méregtelenítő hatásáért.
Bár az egészségi előnyeiről megoszlanak a vélemények, sokan úgy vélik, hogy a himalája sóval készült ételek íze különlegesebb és "tisztább".
A táplálék-kiegészítők nem minősülnek gyógyszernek, és nem tulajdonítható gyógyhatás nekik, sem a termékek leírásában sem cikkeinkben, kivéve az engedélyezett és alátámasztott állításokat. A táplálék-kiegészítők fogyasztása nem pótolja az orvosi kezelést, így bármilyen betegség vagy panasz esetén javasolt orvoshoz fordulni.
Termékeink prémium minőségűek, GMP és GAP tanusítványokkal rendelkeznek, az OGYÉI is notifikálta őket.